PwCs Styreseminar 2022

20/01/22

Playback of this video is not currently available

1:22:23

PwCs Styreseminar 2022

Tradisjonen tro retter vi blikket mot siste nytt og dagsaktuelle temaer for styret ved inngangen til et nytt år. Covid-19 har også i 2021 satt mange virksomheter og styrer på prøve, og for mange selskaper er inntektsgrunnlag og risiko sterkt påvirket. For andre har det skapt muligheter!

Agenda

Håndtering av miljø, samfunnsansvar og eierstyring står stadig sentralt for et næringsliv som skal lykkes fremover. Sammen med selskaper og ledere som har lang erfaring på området skal vi inn på forventninger fra marked, myndigheter og samfunnet generelt, og hva som kan være gode løsninger på bærekraftsområdet.  

Denne ettermiddagen har vi med oss Berit Svendsen, daglig leder for Ski-VM i Trondheim 2025, styreleder i VY og med betydelig erfaring fra norsk næringsliv. Hun vil blant annet dele hvordan Ski-VM sikrer bærekraft inn i hele VM-arrangementet, hvor bærekraft er en av fire pilarer. 

Rebekka Glasser Herlofsen, styreleder i Norwegian Hull Club - Gjensidig Assuranseforening, styremedlem i Equinor, Klaveness Combination Carriers og Wilh. Wilhelmsen Holding vil dele sine perspektiver samt reflektere rundt styrets viktige rolle i å fokusere både kort- og langsiktig innenfor bærekraftsområdet. 

Nina Hammerstad, CEO og med-gründer i REQ Capital, vil sammen med kollega og porteføljeforvalter Synnøve Gjønnes gi oss et godt innblikk i hvordan de som investor jobber med bærekraft og hva de forventer fra styret. 

Eli Moe-Helgesen, partner og leder for Revisjon i PwC Norge guider oss gjennom dagen godt støttet av sine kolleger Thomas Fraurud og Rune Kenneth Lædre.

 

Vil du vite om alle våre kommende event?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være en av de første til å motta invitasjon til våre eventer.

Se alle våre eventer

Se full oversikt over alle våre kommende eventer.

Kontakt oss

Anniken L'orange

Anniken L'orange

Head of Event, PwC Norway

Tlf: 952 60 190

Trine Knap

Trine Knap

Eventkoordinator, PwC Norway

Tlf: 480 43 827

Følg oss